Csapatépítés

Csapatépítés

LÉGY SORON KÍVÜL PET KALÓZ!

A PET Kupa öt éve foglalkozik a Tisza megtisztításával, több tonna hulladékot termelt ki a folyóból, filmsorozatokon és internetes videókon örökítette meg a PET Kalózok kalandjait, három országból ezreket inspirált, hogy tegyenek valamit a környezetükért. Most rajtad és kollégáidon a sor, hogy csatlakozzatok programunkhoz, és részt vállaljatok a Tisza megtisztításából!

pet kupa csapatépítés

A Tiszai PET Kupa olyan csapatépítő programot ajánl, amely egyszerre sportos, felemelő és boldoggá tesz: ugyanis mindenkiben ott lapul a segíteni akarás. Egy jó ügyért pedig sokra képesek vagyunk, főleg ha közben csodálatos helyeken járunk és barátságos emberek vesznek körül bennünket. Olyan egyedi csapatépítő tréninget kínálunk, ahol a résztvevők aktívan részt vesznek a tiszai árterekben felhalmozódott hulladékhegyek felszámolásában, ahol egy kalandos és felejthetetlen vízi túrában részesülnek a bolíviai őserdőkkel vetekedő, festői, közép-, vagy felső-tiszai tájakon, mindeközben megismerkednek a helyi kulturális nevezetességekkel is.

Szervezőként előre megjelöljük azokat a helyeket, ahol a legszennyezettebb a Tisza ártere. Ezekre a helyszínekre visszük el az érdeklődőket, hogy maguk is lássák, miről szól a PET Kupa missziója. Az akció keretében a vízről, vagy szárazföldről megközelítjük a PET bányákat és megszabadítjuk a Tisza árterét a hulladéktól. Egyedi tudást és szemléletet adunk át, ezzel kilépve a hagyományos tréningek kínálatából. A kalandot pedig pihenés és a térségbeli legfinomabb falatok és párlatok követik.

_DSC4601-2

Ez a fajta kikapcsolódás több a hagyományos csapatépítőknél:

  • Szemléletformálás
  • Szemétszedés
  • Sport
  • Érzékenyítés
  • Honismeret

A PET Kalózok a program végére egy erős PET Flottává válnak: felejthetetlen élményeket visznek magukkal, egy különleges csapatban, miután bátran megdolgoztak a tisztább Tiszáért!

  • A program különböző időbeosztásokkal és helyszínekkel választható: a rövidebb (2 napos) programot a Tisza-tó közelében, a hosszabbat (3 nap) a Felső-Tiszán, Vásárosnaménynál tartjuk.
  • A vízi programokhoz és a hulladék összegyűjtéséhez a teljes felkészítést és az összes felszerelést biztosítjuk.
  • A tréning vezetője Gyenes Károly, a Kupa örökös PET Kalauza, természetfilmes, a Magyar Televízió Natura Szerkesztőségének egykori vezetője, Rockenbauer Pál barátja és alkotótársa, a „Szép Szőke Szerelmünk, a Tisza” című televíziós sorozat szerzője. Ő úgy ismeri a folyót, akár a tenyerét. Mégis úgy tiszteli, mintha minden alkalommal először hajózna rajta.
  • A csapatépítő a tiszai evezős és ártéri kalandok mellett kulturális programokat és ismeretterjesztő játékokat kínál, így a résztvevők jobban megismerhetik hazánk e sokszínű vidékét.

 

Írj nekünk, hogy részletes programtervet küldhessünk!
petkupa(kukac)gmail.com

Vállalati PET Kalóz csapatok, akik már sokat tettek a Tisza megtisztításáért:

download
siemens-logo-petkupa-tisza

 

Ha közösen tesztek jót, a csapat is erősödik!
Köszönjük a Tisza nevében!

PET Admiralitás