VI. TISZAI PET KUPA

2018. augusztus 4-12.

Jelentkezz!
Már csak ennyi napod van hátra és indul a VI. PET Kupa, melynek tervezett szakaszai:
Szatmárcseke - Vásárosnamény - Tiszamogyorós!

JELENTKEZÉS

A téli napforduló közeledik, a Föld forgástengelye egyre jobban elfordul az éltető napsugaraktól. Hogy lehet elviselni ezt a hajózás-mentes időszakot? A PET Kalózok, akik pillepalackok hátán folyamkilométerek százait tették már meg a Tiszán, hónapokkal ezelőtt vettek búcsút hajóiktól, és még hónapokat kell várniuk a következők megépítésére. Ebben a nehéz időszakban a PET Kupa Admiralitása úgy próbál segíteni, hogy minden eddiginél hamarabb kihirdeti - megnyílt a nevezés a soron következő, szám szerint hatodik PET Kupára.

Kész vagytok a kalandra? Akkor rajta!

PET Kupa 2017

A VI. PET Kupa időzítése: 2018. augusztus 4 – 12.

  • Hajóépítés: augusztus 4. szombat, augusztus 5. vasárnap
  • Evezés és hulladékgyűjtés: augusztus 6 – 11., (pihenőnap: augusztus 9. csütörtök)
  • Hajók lebontása, táborbontás: augusztus 12.

Útvonal:

Az VI. PET Kupa tervezett szakasza:
Szatmárcseke – Tivadar – Jánd – Vásárosnamény – Tiszaadony - Tiszamogyorós
Részeletek az Útvonal menüben.

PET Kupa 2017

A jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálod csapatod részvételi szándékát az VI. PET Kupára!
A résztvevő PET hajók száma a vízi biztosítás, illetve az engedélyeztetés miatt korlátozott, ezért kérünk benneteket, hogy minél hamarabb regisztráljatok! A határidő lejártával a nevezéseket összesítjük, és mindenkit e-mailben értesítünk, hogy a jelentkezése elfogadásra került-e.

Beküldési határidő: 2018. február 28.

Fontos, hogy az űrlap kittöltésével csupán a részvételi szándékotokat jelzitek, az űrlap kitöltése nem jelent automatikus részvételt az VI. PET Kupán. A határidő lejártával a nevezéseket összesítjük, és mindenkit e-mailben értesítünk, hogy a jelentkezése elfogadásra került-e. A VI. PET flottába bekerülő hajóknak nevezési díjat kell fizetniük, amivel az engedélyeztetés, a vízi biztosítás és a szervezés költségeihez járulnak hozzá.

Részvételi költségek

Baráti csapatok (magánszemélyek)

6000 Ft/fő nevezési díj (a hajó engedélyeztetésének, a vízi biztosításnak, a szervezésnek a költségei) + a szállás és az étkezés önköltségi ára (kb. 3500 Ft/ nap)

Cégek

490.000 Ft+ÁFA, amely 6 fős legénység nevezési díját (hajó engedélyeztetés, vízi biztosítás, szervezés költségei), szállás és étkezési költségeit tartalmazza. A nevezési díjjal a cég támogatja a Tisza ügyét és a verseny létrejöttét. Nagyobb legénység esetén 6000 Ft/fő nevezési díjat és a szállás, valamint az étkezés önköltségi árát számítjuk fel (kb. 3500 Ft/fő/nap)

Önkéntesek

A 6000 Ft/fő nevezési díj (a hajó engedélyeztetésének, a vízi biztosításnak, a szervezésnek a költségei) befizetése opcionális, azaz nem kötelező. Befizetésével támogatod a verseny megrendezését.

A szállás és étkezés költségeit a későbbiekben pontosítjuk. Fenti szállás költség sátorhelyet biztosít. A lehetőségek és igények függvényében egyes helyszíneken felárral igénybe vehetőek szobák. Az étkezések során többnyire reggelit, hideg ebéd csomagot és meleg vacsorát tartalmaz a napi ár.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!
Kövessetek minket Facebookon is, mert ott mindig friss ötletek és praktikus tanácsok bukkannak fel!

Fontos, hogy ha még nem voltál PET Kupán, olvasd el kezdeményezés célját és lényegét, illetve a tiszai hulladékszennyezés történetét!

PET Kupa 2017

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium