Elindult a nevezés a 2020-as PET Kupa versenyekre

Szervezz csapatot és válassz kedvedre a 2020-ra meghirdetett PET Kupa versenyek közül! Ha részt vennél más petkalóz rendezvényen vagy saját akciót kezdeményeznél, ezt is elküldheted nekünk a PET Kupa 2020 jelentkezési lapon.

Te melyik versenyt választod?

Bodrogi PET Kupa

I. Bodrogi PET Kupa

2020. április 22 - 26.

Először szervezünk versenyt a Tisza mellékfolyójára, bár a Bodrog nem ismeretlen számunkra. Tavaly 300 iskolás gyerek bevonásával ünnepeltük itt a Víz Világnapját. A bodrogi hulladékderbi – terveink szerint - leginkább a Tisza-tavi versenyre hasonlít majd, kisebb létszámmal és rövidebb programmal minta Felső-Tisza fő futam.

Tisza-Tavi PET Kupa

II. Tisza-Tavi PET Kupa

2020. június 12 - 16.

A tavalyi nagy sikerű I. Tisza-tavi PET Kupa után, a Tisza-tavon is folytatjuk a hagyományokat. Családias hangulat, különleges élővilág és a Felső-Tiszai versenyhez képest kisebb hajós flotta, valamint rövidebb verseny várja a résztvevőket.

Felső-Tiszai PET Kupa

VIII. Felső-Tiszai PET Kupa

2020. augusztus 1 - 9.

A hagyományos, leghosszabb versenyünket kitartó és elszánt kalózoknak ajánljuk. Bár a gyönyörű vidék az amazóniai esőerdőket is megidézi, tapasztalataink szerint a folyó felső szakaszán mindig rengeteg a hulladék

Jelentkezési lap

Beküldési határidő: 2020.02.15.

Beérkezett jelentkezések elbírálása: 2020.03.21.

Gyakori kérdések és válaszok a PET Kupa versenyekkel kapcsolatban

A PET Kupa verseny-szabályzata

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium