PET Kupa támogatása

Sokan, sokféleképpen támogatták eddig a PET Kupát. Ennek köszönhető, hogy a nyári tiszai verseny ma már egész éven átnyúló eseménysorozattá nőtte ki magát. A kiállításokkal, évközi terepbejárásokkal, szakmai egyeztetésekkel és kerekasztal beszélgetésekkel országos hírűvé tettük a Tiszai problémát és sokkal közelebb kerültünk a felszámolásához.

Kenun a tiszán

Az első PET Kupa létrejöttéhez egy lelkes filmes stábra volt szükség, akiket a természet és a filmezés szeretete inspirált, hogy idejüket és anyagi erőforrásaikat az ügynek áldozzák. Azóta a tiszai települések segítsége, a szponzorok anyagi támogatása, az önkéntesek lelkesedése és az egyéni támogatók adományai teszik lehetővé e fontos környezetvédelmi ügy működtetését. A PET Kupa csapata nonprofit, civil keretek között dolgozik, ami csak e támogatásoknak köszönhetően válhat valóra.

Eddig elért eredményeinkkel és lelkes csapatunkkal szavatoljuk, hogy minden segítség amit kapunk élővizeink, környezetünk és egészségünk védelmét szolgálja.

Itt olvashatod, hogy kik vagyunk: Rólunk

Nézd meg filmjeinket és tudj meg többet a Tiszáról és a Kupáról!

Anyagilag támogatom

2.000Ft-tól

Pénzbeli támogatásoddal hozzájárulsz a tiszai hulladékprobléma felszámolásához: még több hulladék kerül ki a folyóból, több emberhez jutnak el híreink, együtt szebb és élhetőbb környezetet teremtünk.

Utalási információk

Számlaszámunk: 11600006-00000000-25933581
Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely Egyesület
Adószám: 18228476-2-13

Utaláskor kérünk, hogy közleményben tűntesd fel: Nevedet, Email címedet, és hogy PET Kupa!

KÖSZÖNJÜK

Szponzorálni szeretném

200.000Ft-tól

Aki cégként, szponzorként szeretne segíteni, annak részletes projekttervet készítünk és igény esetén a cégre szabottan, személyesen prezentálunk!

Keress bennünket bizalommal!
petkupa@gmail.com
·
+36-20-277-3787 · PET Kupa versenyek: +36-30-343-5394

KÖSZÖNJÜK

MÁSKÉPPEN TÁMOGATOM

Tettekkel

KÖSZÖNJÜK

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium