Önkéntesség

A PET Kupának egyik fő hajtó motorja az önkéntesség. Minden szervező és segítő rengeteg időt és energiát áldoz a közös misszióra, miszerint meg szeretnénk tisztítani éltető folyónkat, amely évtízezredek óta alakítja kultúránkat, hazánkat, éghajlatunkat…

Önkéntesség

Keressük azokat az önkénteseket, akik segíteni szeretnének a PET Kupának. Évek óta dolgozunk a szennyezések felmérésén, csökkentésén, a szemléletformáláson, cégek bevonásán s egyre szerteágazóbb tevékenységünk egyre több energiát és szakembert igényel. Jelentkezz nálunk, ha az alábbiakban szívesen részt vennél, mint PET Kalóz:

  • kutatás, cikkek írása,
  • fordítás angol, román, ukrán nyelvre,
  • részvétel a PET Kupa kiállításon: installáció építés, bontás, részvétel a stand munkájában,
  • a nyári PET Kupa versenyek és az évközi hulladékgyűjtő akciók segítése, lebonyolítása, a sok-sok hulladék szedése-válogatása.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretne javítani folyóink állapotán és szeretné tevékenységével is felhívni a figyelmet a környezetvédelem és a részvétel fontosságára! Ajánljuk továbbá természetvédelmi-, környezetvédelmi szakot hallgatóknak, az evezős sportok kedvelőinek, aktív zöldgallérosoknak, vagy azoknak akik csak heccből akarnak egy hetet kalózkodni a Tiszán!

Önkéntesség
Önkéntesség
Önkéntesség

Szerződés: Az önkéntesekkel „önkéntes szerződést” kötünk, melyben mindenki vállalja, hogy saját felelősségre vesz részt az akcióban.

Várjuk jelentkezésed!

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium