Támogatóink

A PET Kupa fő támogatója a Földművelésügyi Minisztérium

A Földművelésügyi Minisztérium a környezetvédelemért és a természetvédelemért való felelőssége keretében figyelemmel kíséri és ösztönzi a környezet védelmét szolgáló új módszerek és eljárások fejlesztését, azok alkalmazását. Kiemelt figyelmet és támogatást biztosít a hulladékkeletkezés megelőzésére, az önkéntesen szerveződő környezet- és természetkímélő kezdeményezések támogatására, amelyek a környezeti tudatosság fejlesztését szolgálják. Ezért is támogatjuk évek óta a PET Kupát, amely – a tiszai hulladékszennyezés megelőzése és csökkentése érdekében mára már határokon átnyúló akcióvá vált.

Földművelésügyi Minisztérium

A Bookline nem csupán csapatot küld a Tisza megtisztítására, hanem további támogatást is nyújt az évközi munkák és kutatás költségeire. Így mutat példát egy 30 éves vállalat!

Bookline

A Marquard Mediának, mint hazánk egyik vezető médiavállalatának, kulcs szerepe van a társadalmi szemléletformálásában, a tudatos és felelős gondolkodás kialakításában, hiszen komoly befolyással bír olvasói világlátására, értékrendjére, életformájára. A médiacsoport nemcsak azt befolyásolja, hogy az olvasók mit látnak a világból és hogyan látják azt, hanem azt is, mit gondolnak róla, mit tartanak fontosnak benne. Éppen ezért céljuk, hogy a kezükben lévő eszközökkel ne csak értéket teremtsenek, hanem felhívják a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. Több ezt célzó projektünk között például a Playboy Hero a felelős 21. századi férfi szerepvállalásához kínál útmutatást, aminek keretén belül a PET Kupa is támogatásban részesült.

Marquard Media

A Messer Hungarogáz Kft. a parti rendezvények színvonalát növeli. Tóth Pál fizikus, a Fizibusz előadója-kutatója tudományos ismeretterjesztő előadásokban magyarázza el a PET palack különleges tulajdonságait az érdeklődőknek, emellett “gázt ad” a hajók összeállításához és a rendezvénytől elmaradhatatlan palacksortűzhöz.

Messer Hungarogáz Kft.

A Siemens a 2016-os PET Kupás indulásán túl, további pénztámogatással segíti az egész éves küzdelmet a hulladékok ellen. Hatalmas köszönet a környezettudatos vezetőségnek és a segítő szándékú munkatársaknak!

Siemens

Az Adjuk Össze kampánynak köszönhetően jött össze a szükséges pénzmag a Szemétevő Szeméthajó létrehozására! Minden támogatónak nagyon köszönjük!

Adjuk Össze

A Holofon Zrt., mint a magyar hulladékgazdálkodás egyik meghatározó szereplője és a műanyag hulladékok újrahasznosításának specialistája, minden évben támogatja a PET Kupa verseny megszervezését!

Holofon Zrt.

A Büchl Hungária támogatásával létrejöhetett az Első Tiszai Hulladékmonitoring.

Újító, hozzáértő és teljesítményorientált vállalkozásként abban vagyunk érdekeltek, hogy a hulladékokat feldolgozás után visszajuttassuk az anyagkörforgásba. A hulladékok szelektív gyűjtése, a modern hulladékkezelés a felhalmozódott szakmai tapasztalat révén vezető szerepet vállalunk a hulladékkezelési technológiák megvalósításában.Partnereink elégedettsége, és a környezet tisztasága a legfőbb érték számunkra.” (Gömöry Árpád ügyvezető igazgató)

Büchl Hungária Kft.