Támogasd adód 1%-val a PET Kupa munkáját és legyél részese a kalandnak!

Személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával Te is hozzájárulhatsz a PET Kupa sikereihez. Folyóvizeink védelmében eddig összesen 156 tonna hulladékot távolítottunk el a Tiszából és árteréből.

Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely Egyesület

Adószámunk: 18228476-2-13

Közzétette: Pet Kupa – 2020. február 23., vasárnap

Ha 1% esély van bármire, az nekünk azt jelenti, lehetséges! Támogasd jövedelemadód 1%-ával hazai vizeink védelmét és a PET Kalózok munkáját! Mi ezzel az eséllyel újabb és újabb területeket tisztítunk meg, hogy a Tisza fellélgezhessen és több tonnányi hulladéktól mentesüljön. Kitartó és példamutató törekvéseinkkel pedig hosszú távon megszűnhet folyóink szennyezettsége. Ne hagyd elveszni adód 1%-át!

Az 1% felajánlásának módjai:

Ha ügyfélkapu regisztrációval rendelkezel, akkor az egyszerűen és könnyen kezelhető ESZJA (online) felületen keresztül tudod benyújtani a nyilatkozatot.

Ha magad készíted adóbevallásod a 2053-as számú bevallási nyomtatvány EGYSZA lapját kell kitöltened.

Önálló formában, azaz nem az SZJA bevallás részeként és nem a munkáltatód útján, hanem külön az erre a célra szolgáló nyomtatványon saját magad is eljuttathatod (akár személyesen is) a NAV-hoz. Töltsd le és nyomtasd ki az 1%-os rendelkező nyilatkozatot (20EGYSZA jelű nyomtatvány), tedd egy borítékba, címezd meg a borítékot a lakcímed szerinti NAV-hoz! A feladónál tüntesd fel neved és címed mellett saját adóazonosító jeledet is. A lezárt borítékot írd alá a boríték hátulján keresztbe, a ragasztáson átnyúlóan, majd add postára!

Ha már beadtad adóbevallásodat, akkor is nyilatkozhatsz utólag adód 1%-ának felajánlásáról: töltsd ki az 1%-os rendelkező nyilatkozatot (20EGYSZA jelű nyomtatvány) és küldd el elektronikusan vagy levélben a NAV részére!

2021. május 20-a az SZJA bevallás végső határideje: eddig a napig kell megérkeznie nyilatkozatodnak is a NAV-hoz.

Köszönjük!

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium