V. TISZAI PET KUPA

2017. július 1-9.

Dobd be magad! Már csak ennyi napod van hátra és indul a 5. PET Kupa, melynek tervezett szakaszai; Dombrád, Tokaj, Tiszalök!

JELENTKEZÉS

A jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálod csapatod részvételi szándékát az V. PET Kupára!
A résztvevő PET hajók száma a vízi biztosítás, illetve az engedélyeztetés miatt korlátozott, ezért kérünk benneteket, hogy minél hamarabb regisztráljatok!

Beküldési határidő: 2017. február 28.
Beérkezett jelentkezések elbírálása: 2017. március 1-től március 31-ig
A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Fontos, hogy az űrlap kittöltésével csupán a részvételi szándékotokat jelzitek, az űrlap kitöltése nem jelent automatikus részvételt az V. PET Kupán. A határidő lejártával a nevezéseket összesítjük, és mindenkit e-mailben értesítünk, hogy a jelentkezése elfogadásra került-e. A 5. PET flottába bekerülő hajóknak nevezési díjat kell fizetniük (március 31-ig), amivel az engedélyeztetés, a vízi biztosítás és a szervezés költségeihez járulnak hozzá.

Az idei versenyben új szabályozást vezetünk be (pl. fix létszám, megszabott hajó méretek, pontozás módja, szemétszedés módja), ezért a tájékozódást a honlapon elérhető szabályzat átolvasásával kezdjétek!

Fontos, hogy ha még nem voltál PET Kupán, olvasd el kezdeményezés célját és lényegét, illetve a tiszai hulladékszennyezés történetét!

SZAKASZOK

Az 5. PET Kupa tervezett tiszai szakasza: Dombrád, Tokaj, Tiszalök.
Részeletek az Útvonal menüben!

Aki pedig a Bodrogon szeretne akcióba lendülni, s kenus csapattal Sárospataktól indulni, majd Tokajnál hozzánk becsatlakozni, az a Zöld Körnél jelentkezhet, Molnár Antal szervezőnél:info@zoldkor.net telefon: 06 (20) 9556-758.

Támogatóink