I. Tisza-tavi PET Kupa – elindult a nevezés

Verseny: 2019. június 14-18.

Idén először a Tisza-tóra is meghirdetjük a PET Kupa versenyt, hogy Magyarország második legnagyobb taván is jó példát mutassunk a tiszta természeti környezet megteremtésében.

A PET Kupa csapata a közelmúltban bejárta a tó partszakaszait és alaposan feltérképezte az ottani hulladékhelyzetet. Olvassátok el, mire számíthatunk a tavon júniusban!

Várjuk baráti, céges csapatok és civil szervezetek csapatainak jelentkezését!

A I. Tisza-tavi PET Kupa ütemezése:

2019. június 14-18.

  • Érkezés: 2019. június 14. péntek
  • Hajóépítés: június 15. szombat
  • Rajt: június 16. vasárnap reggel
  • Evezés és hulladékgyűjtés: június 16-17-18.
  • Hajók elbontása: június 18.
  • Eredményhirdetés: június 18. este
Jelentkezés itt!

Beküldési határidő: 2019. április 10.

Az űrlap kitöltésével a részvételi szándékotokat jelzitek. A határidő lejártával a nevezéseket összesítjük, és mindenkit e-mailben értesítünk, hogy a jelentkezése elfogadásra került-e.

Részvételi költségek

Baráti csapatok (magánszemélyek)

7000 Ft/ fő egyszeri regisztrációs díj (a hajó engedélyeztetésének, a vízi biztosításnak, a szervezésnek a költségei) + a szállás és az étkezés önköltségi ára (kb. 4000 Ft/nap)

Cégek

320.000 Ft +Áfa, amely 6 fős legénység nevezési díját (hajó engedélyeztetés, vízi biztosítás, szervezés költségei), szállás és étkezési költségeit tartalmazza. A nevezési díjjal a cég támogatja a Tisza ügyét és a verseny létrejöttét. Nagyobb legénység esetén 7000 Ft/fő regisztrációs díjat és a szállás, valamint az étkezés önköltségi árát számítjuk fel (kb. 4000 Ft/fő/nap)

A nevezési díjon és a szállás, étkezés költségein felül a csapatok a hajók építésének költségét (faanyag, csavarok, szögek, stb.), valamint a hulladékgyűjtést könnyítő kenu bérleti díját vállalják.

A szállás és étkezés költségeit a későbbiekben pontosítjuk. Fenti szállás költség sátorhelyet biztosít. A lehetőségek és igények függvényében egyes helyszíneken felárral igénybe vehetőek szobák. Az étkezések során többnyire reggelit, hideg ebéd csomagot és meleg vacsorát tartalmaz a napi ár.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Fontos, hogy ha még nem voltál PET Kupán, olvasd el a kezdeményezés célját és lényegét, illetve a tiszai hulladékszennyezés történetét!

Kövess minket Facebookon is, ott mindig friss ötletek és praktikus tanácsok várnak!

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium