Vonatra fel, irány a Tisza!

Van egy jó hírünk azoknak, akik vonattal sietnének Szőke Szerelmünk segítségére és a nagy tiszai kalandra.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2017. július 1-9. között megrendezésre kerülő PET Kupa rendezvényre utazók részére 50%-os üzletpolitikai kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Kisvárda állomásra. Az alkalmi menettérti jeggyel visszaútban Kisvárda vagy Tiszalök állomástól lehet utazni.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, 2017. június 30-án 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást a rendezvényt követő napon, 2017. július 10-én 24:00 óráig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is kiadható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt lebélyegeztetik.

Bélyegzés helye: Dombrádon a szervezőknél.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet Belföld C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíjat is (kedvezmény jogosulatlan igénybe vétele miatt).

Szombaton (júl. 1.) két vonathoz biztosítunk transzfert Kisvárdáról Dombrádra:

07:23 Budapest-Nyugati -> érkezik 11:01 Kisvárda (nem átszállós)
12:23 Budapest-Nyugati -> érkezik 16:31 Kisvárda (egy átszállás)

Bízunk benne, minél többen éltek a lehetőséggel. Hajrá PET Kalózok, a Tiszán találkozunk!

Támogatóink

Innovációs és Technológiai Minisztérium

Ajánlott cikkek